Geheimtip aan de westkust van Istrië. 3* Camping Amarin heeft onlangs gerenoveerd!

De camping Amarin ligt direct aan de kust van Istrië net naast het plaatsje Rovinj en is ideaal voor een kampeervakantie met de hele familie. Camping Amarin is misschien niet zo bekend als een aantal andere campings in Istrië en juist daardoor een geheimtip! De camping is onlangs gerenoveerd en het zwembad is uitgebreid met drie grote zwembaden waaronder een zoutwaterzwembad. Je hebt directe toegang tot tot het prachtige lange kiezelstrand, het langzaam aflopende water is ook ideaal voor kinderen. Natuurlijk worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals tafeltennis, darts, volleybal, beach volleybal, basketbal, voetbal, mini-golf en een aantal trampolines en tennisbanen zijn beschikbaar.  ’s Avonds kun je heerlijk eten in het restaurant of in de pizzeria, zorg ervoor dat een een plekje op het terras bemachtigd en geniet van het uitzicht over de zee en Rovinj.

Voor je dagelijkse boodschappen en om ´s avonds heerlijk rond te slenteren moet je natuurlijk ook in Rovinj zijn. Iedereen die dit romantische stadje kent weet wat ik bedoel. Mocht je het niet kennen dan wordt het de hoogst tijd!

Op camping Amarin kun je mooie bungalowtenten boeken! De bungalowtenten liggen volledig in de schaduw onder de bomen, vlakbij het zwembad en de zee. Deze bungalowtenten zijn goed betaalbaar en bieden alle comfort die je zoekt voor een gezellige kampeervakantie! Oh ja, huisdieren zijn toegestaan dus je kunt je trouwe viervoeter gewoon mee nemen!

 

 

Naar de camping

 

 


Findet die besten Preise bei:

Facebookmail