Camping La Sirene


Op de camping


Kamperen als God in Frankrijk. De 5 sterren camping La Sirène ligt in het plaatsje in Argelès sur Mer in de regio Languedoc-Roussillon. Het prachtige strand ligt op ongeveer 2 km, tijdens de zomermaanden rijdt er meerdere malen per dag een shuttle tussen de camping en het strand. Argelès sur Meris een gezellig toeristisch plaatsje en heeft een groot aanbod aan restaurants en cafés. 's Avonds kun je wandelen langs de kust of genieten van een drankje en hapje aan een van de bars of clubs.

Als je besluit de dag op de camping door te brengen camping, dan kun je genieten van het grote aquapark. Het zwembad bestaat uit een overdekt zwembad met speeltuin, peuterbad, drie glijbanen, waterval, een jacuzzi en een spa. Dat alleen zou al een bezoek aan deze camping waard zijn. Maar buiten de waterpret biedt de camping nog veel meer! Een uitgebreid entertainment programma en vele mogelijkheden om sportief actief te zijn zoals, voetbal, volleybal, tennis, tafeltennis, minigolf en jeu de boules. Voor de kleintjes is er een miniclub en een speeltuin.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Een snackbar, restaurant en bar zijn natuurlijk op de camping aanwezig. Hier krijg je ook afhaal maaltijden als je gewoon lekker op de veranda van je tent of stacaravan wilt eten. Op deze camping tref je verschillende soorten accommodatie aan. Je kunt natuurlijk een staanplaats huren maar er zijn ook verschillende soorten stacaravans met douche en toilet. De stacaravans zijn meestal voorzien van airconditioning.

zoeken & boeken


Kaart van de regio:

CampingRed Le Moulin

blog-img

Camping Le Castellas (Tohapi)

blog-img

Camping l´Hippocampe

blog-img

Flower Camping du Lac de Bonnefon

blog-img

La Chapelle

blog-img